2014-07-12 – Stamnared

 

Sommar och två 25-åringar som vill fira med sina vänner! Klart att Acorn Amigos vill vara med och stå för musiken! Vår klaviaturspelare hade redan bokat semester så vi fick göra en mer gitarrbaserad lista av låtar men den utmaningen tog vi gärna.

Vi styrde kosan mot Stamnared mitt på dagen och efter några missar med vår GPS såg vi skylten med Bygdegård och gjorde vårt bästa för att med ett släp fullt av utrustning forcera backen med rullgrus. Det gick bra en bit men sedan gick det varken att få släpet fram eller tillbaka. Vi fick helt enkelt bära en del av utrustningen sista biten för att lätta på tyngden på släpet. The show must go on!

Vi riggade och soundcheckade och var nöjda. Gästerna skulle komma kl 18 och vi skulle göra entré ca kl 19 och underhålla med bordsvisor till maten. När vi äntrade scenen strax efter kl 19 fick vi omedelbart en härlig respons från de festglada gästerna som sjöng med och dansade på stolarna. Värmen gick upp ytterligrare några grader i den tidigare redan sommarvarma lokalen.

Efter ytterligare ett kort framträdande under desserten var det dags för huvudakten. Den fick inledas av att Thereses pappa Ove fick uppdraget att leda line-dans till tonerna av Proud Mary.

Publiken fick dansa under tre set med rock’n roll och poplåtar som till slut avslutades med balladen Wonderful Tonight innan det var dags att packa ihop och åka hem i sommarnatten i ett stilla regn.

Fyra mycket glada och nöjda Amigosar kunde njuta en välförtjänt nattvila vid fyratiden på morgonen. Detta gav god energi som vi lever på länge.

Ser fram emot nästa kalas! Är det någon som fyller 25 snart…? Acorn Amigos kommer!

IMG_5770