2013-10-07 – Acorn Amigos på miniturné

Denna helgen gick verkligen i musikens tecken. På fredagen hade Acorn Amigos en spelning på legendariska Club Esters 30+ i Kungsbacka. Det var fullt i lokalen och det var många som hade kommit bara för att lyssna på oss. Förväntningarna var höga och det fanns alla förutsättningar för att det skulle kunna bli en riktigt bra kväll. Vi fick ett otroligt bra gensvar från publiken och stämningen fullkomligt kokade.  Temperaturen var till och med så hög att vår eminente sångare fick en damtrosa i stringmodell uppkastad på scen.

Kvällen till ära hade vi med oss en sidekick i form av 80-tals kultbandet Bakrus som spelade 4 låtar i en av våra pauser.  Det är inte alltid man har med sig egen pausunderhållning, men detta var ett mycket lyckat koncept som vi gärna gör om.

På lördagen var vi bokade att spela på ett 40-års kalas i Åsa. Det var rock’n roll för hela slanten. Publiken var verkligen med på noterna och vi blev till och med inropade för extranummer.

Sammantaget har det varit en väldigt rolig helg fylld med musik och vi tar med oss många härliga minnen. Tack till alla som varit med och bidragit till en oförglömlig helg!