2012-12-13 РAcorn Amigos f̴r en ny basist

Acorn Amigos proudly present… Jonas Karlsson – ny basist i Acorn Amigos.

Efter vår senaste spelning i Sibbarp tillkännagav vår basist Jonas Niemi att han efter 15 år i bandet har för avsikt att lägga basen på hyllan. Då vi redan har nya spelningar inbokade så påbörjade vi omgående sökandet efter en ny basist. Ganska snart fick vi napp från några olika intressanta basister och vi bokade tid för att repa lite tillsammans. Idag känns det fantastiskt bra att kunna hälsa Jonas Karlsson varmt välkommen in i bandet.

Jonas är 39 år och bor i Kungsbacka. Han har genom åren trakterat sin bas i många olika coverband både i Kungsbacka och i Göteborg. Han har avverkat 4 band genom åren och gjort inhopp i ett antal andra band vid ett flertal spelningar. I sin samling av basar så har han för närvarande 3 st olika Fender Jazzbas.

När Jonas inte arbetar som it-koordinator på Volvo IT så ägnar han sin fritid åt att träna på gym, springa och spinna. Han har även en lägenhet som han ständigt håller på att renovera. Dessutom följer han gärna Formel 1 cirkusen så mycket han kan. Han går gärna upp mitt i natten för att följa ett F1 lopp och han kan allt om kvaltider, stallordrar, optimal gummiblandning i torrdäck, och hur en chikan ska tas.

Vi är oerhört glada i att kunna presentera Jonas som ny basist i Acorn Amigos!